De Ware Kijk op .. Deel I

Land van Bethune en Frisia

“De Ware Kijk op….” komt tegemoet aan de wens van veel lezers om integraal alle oude teksten en de gevolgtrekkingen daaruit te publiceren. De uitkomst van het boek verschilt niet ten opzichte van“Holle Boomstammen”. Zo is Karel de Grote nooit in Nijmegen geweest. Bonifatius niet vermoord door Nederlanders. Willibrord nooit in Nederland is geweest. De Noormannen hebben hier nooit geroofd omdat Nederland in die tijd meters onder de zeespiegel lag. De toonzetting van het boek is meer dan scherp en de pen is gedoopt in zuivere gal. Een absolute must voor liefhebbers van polemiek maar ook voor historici met gevoel voor pure wetenschapsbeoefening. Hét boek over dé waarheid van de Nederlandse geschiedenis.

Gebonden; 1984, 496 bladzijden. ISBN 90-800047-1-5
meer over De Ware Kijk op…